USA-podden kommer till SINAS!

2018-05-22

Sveriges Radios poddsuccé USA-podden till SINAS och Västgöta nation!

Med Donald Trump i Vita Huset går det knappt en dag utan spektakulära förvecklingar, och ända sedan den historiska presidentvalrörelsen har Sveriges Radios USA-podden med kunskap, värme och humor guidat lyssnarna genom dramatiken i den amerikanska politiken. Onsdagen den 30 maj besöker programledaren Sara Stenholm Pihl, och poddens nestor Ginna Lindberg, Uppsala universitet och Svenska institutet för Nordamerikastudier för ett samtal på Västgöta nation tillsammans med Professor Dag Blanck och de före detta USA-korrespondenterna Inger Arenander och Anders Ask.

Kom och lyssna och ställ frågor om det du alltid velat veta om Trumps USA, och testa dina kunskaper om fun facts från den amerikanska historien med Anders Asks quiz.

Tid: 17.00 prick (insläpp från 16.30)

Plats: Västgöta nation, Slottsgränd 12, Uppsala

Gratis inträde.